VÅRA TJÄNSTER

RENOVERING

Vi hjälper dig med renovering, både inomhus och utomhus. Allt från helrenovering, till att byta socklar, lägga nytt golv, byta tak, badrum, kök altan, m.m

Med lång erfarenhet förstår vi värdet av att vara lyhörda för önskemål och kan ge förslag på bra och smakfulla lösningar. 

KÖK

Låt våra yrkeskunniga snickare med lång erfarenhet av köksrenovering installera ditt nya kök. 

Du får en tydlig offert och det pris vi lämnar efterföljs på avtalad tid.

BADRUM

Att byta badrum kräver ett byggföretag med kunnighet. När du låter AM Bygg byta ditt badrum kan du känna dig trygg att det utförs på ett fackmannamässigt sätt.

TAK

Vi utför ditt takbyte oavsett om du ska lägga nytt tak eller reparera och laga ditt gamla.

AM Bygg har bred kompetens och erfarenhet av plåt, tak och konstruktion


NYPRODUKTION

Vi är experter på byggarbeten, nyproduktion, att bygga hus, villor, bygga fritidshus, attefallshus och garage. 

Kontakta oss för att diskutera nyproduktion så hjälper vi er att förverkliga ert drömbygge.

KVALITETSPOLICY

Vår kvalitetspolicy bygger på enkla och genomtänkta sammarbetsrutiner mellan oss och våra kunder. Genom lyhördhet för våra kunders önskemål, korrekt och professionell rådgivning där vi skapar rätt förväntningar lägger vi en grund för att leverera rätt kvalitet. Detta innebär att vi skall sträva efter att ha ett nära samarbete med såväl kunder som leverantör, för att säkerställa slutproduktens kvalité.

kvalitetspolicy ambygg

Att med hjälp av egenkontroll överlämna ett färdigställt arbete som är komplett och felfritt. Att eftersträva att ha nöjda kunder och att varje projekt, litet som stort, blir en bra referens. Att arbeta med kontinuerliga förbättringar av vårt arbete och kvalitetsledningssystem.

Vi på AM Bygg AB lägger stor fokus på att lyssna på våra kunders behov och att löpande informera om byggprocessen. Vi är måna om att komma överens om alla lösningar i förväg, och att viktiga beslut fattas gemensamt. För oss är det självklart att vi håller tid och prisnivå som avtalats. Detta kallar vi nöjd-kund-garanti.
Välkommen att anlita oss för byggarbeten i Örnsköldsvik och Höga kusten!